Openbaar vervoer

Taha facility services verzorgt regulier en specialistische schoonmaakonderhoud in heel Nederland. 
Dagelijks maken wij op locatie bussen, treinen, metro- en tramstellen rijklaar schoon voor tal van professionele opdrachtgevers. Daarnaast voeren wij technische controles uit en houden we het onderhoud van het materieel op peil. Voor de inzet van materiaal voor personenvervoer is belangrijk dat de voertuigen er zowel aan de binnen- als de buitenzijde netjes en representatief uitzien. Met name het schoonmaak- onderhoud aan de binnenzijde is buitengewoon belangrijk. Reizigers verblijven over het algemeen lang genoeg in het materieel om het interieur en haar onderhoud te kunnen beoordelen. Kleding en bagage komt in aanraking met diverse (onder)delen van het interieur en dus dient dit verzorgt en schoon te zijn. 

Buiten de verzorging van het interieur zijn er tal van andere handelingen die uitgevoerd moeten worden om goed voorbereid te kunnen vertrekken zoals brandstof tanken, graffiti verwijdering, toilet reiniging, schade inspectie, controle en/of bijvullen van olie, koelwater en ruitenwissersvloeistof.

Mobiele truck cleaning

Reiniging op locatie behoord tot een belangrijk specialisme van het bedrijf. Taha facility services is het schoonmaakbedrijf als het gaat om de reiniging van nieuwe en gebruikte vrachtwagens. Op verzoek komen wij op locatie de vrachtwagens in- en uitwendig reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw vrachtwagens er weer netjes uitzien en showroom klaar gereed staat voor verkoop. Wij maken hier bij gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen die uw vrachtwagens weer de nodige glans geven. 

Taha facility services heeft ook de capaciteit om een totaal wagenpark te reinigen door middel van een speciaal reinigingssysteem. Dankzij onze mobiele wassysteem kunnen wij door middel van wekelijkse reinigingsbeurten, uw voertuigen weer gereed maken voor vertrek. Onze reinigingssystemen zijn voorzien van speciale vrachtwagens en aanhangers met uiterste geavanceerde hogedrukreinigingsmachines.

Een schoon voertuig verhoogt het rijplezier!