PERSONEELSDIENSTEN

Naast onze facilitaire diensten, werken wij hoofdzakelijk samen met zelfstandige techische mensen, chauffeurs, spuiters die wij ten alle tijden kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers. Dat doen we al jaren en dit concept heeft zich bewezen. Zeker als we kijken naar onze reeks van opdrachtgevers die een mantelovereenkomst met Taha Cleaning hebben afgesloten. 

 Wij onderscheiden ons in de markt door juist mee te denken met de behoeften van onze opdrachtgever. Als een opdrachtgever op tijdelijke basis een technische personeel nodig heeft, wat zoekt hij dan precies? Natuurlijk zullen de technische skills belangrijk zijn. Maar het gaat in belangrijke mate ook om de persoonlijke eigenschappen en communicatieve vaardigheden van de personeel. U als klant wilt toch heel graag dat een externe personeel  ook qua persoon goed in het team past. En dat wil de persoon zelf natuurlijk ook. Deze persoonlijke vaardigheden worden door ons ook in kaart gebracht Dat geeft vooraf The Perfect Match! 

En... wij vermoeien u niet met opgesmukte verhalen of prachtige voorbeelden over wat we allemaal kunnen om te verbloemen wat we juist NIET kunnen. Dat laten we graag aan anderen over!